Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 27., szerda, Hella napja
HÍR TV – Sajtóklub:Gyurcsány a polgárháborúban érdekelt

Címke: opera

24 cikk 1/3 oldal

Rémdráma Puccini-zenére

Gábor Sylvie rendezésében a Tosca egy erotikus pszichothriller. Ebben van is valami, de annak, aki erotikát akar látni, más színházat kellene néznie.

Szerdán mutatják be José Cura operáját

Szerdán mutatják be José Cura Montezuma és a rőthajú pap című vígoperáját a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara közreműködésével a budapesti Zeneakadémián – hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői adásában.

Negyedórás ovációval ünnepelte a közönség a Tosca új bemutatóját a milánói Scalában

Negyedórás ovációval és virágesővel ünnepelte a milánói Scala közönsége Puccini Tosca című operájának új bemutatóját és a címszerepet éneklő Anna Netrebkót, valamint a Scarpiát alakító Luca Salsi olasz baritont, de a szakértők szerint az évadnyitón a kultúrát is ünnepelték, mint a politikai szélsőségesség elleni védőbástyát.

Krónikások

Ősbemutatóra készül a Kolozsvári Magyar Opera: a dalszínház megbízott művészeti vezetője, Selmeczi György A krónikás című vígoperáját viszik színre.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …