Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: párizs

637 cikk 1/64 oldal

Szenzáció a leégett székesegyház

Az ólommérgezésről szóló pletykák látszólag sem a környéken élők, sem pedig a látogatók ingerküszöbét nem érik el. A rendőröknek viszont meggyűlik a bajuk a kirándulókkal.

Sztrájkkal tiltakoznak a párizsi közösségi közlekedés dolgozói a kormány nyugdíjreformja ellen

Sztrájkkal tiltakoznak pénteken a párizsi közösségi közlekedés dolgozói a francia kormány nyugdíjreformja ellen: a szakszervezetek és a párizsi tömegközlekedési vállalat, az RATP előjelzései szerint a kötelező minimum szolgáltatás 12 évvel ezelőtti bevezetése óta most először példátlan méretű fennakadásokra kell számítani.

Párizs arra inti Teheránt, térjen vissza a nukleáris alku betartásához

Teheránnak mielőbb vissza kell térnie a nukleáris programjának korlátozásáról 2015-ben kötött többhatalmi megállapodás betartásához, és meg kell tennie azokat a lépéseket, amelyek biztosíthatják a Perzsa-öbölben kialakult feszültségek feloldását – közölte a francia külügyminiszter a Párizsban tárgyaló Abbász Aragcsi iráni külügyminiszter-helyettessel.
637 cikk 1/64 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.