Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 24., hétfő, Mátyás napja

Címke: párizs

114 cikk 1/12 oldal

Apponyiékat elzárják a külvilágtól Párizsban

Horthy Miklós főparancsnok interjút ad az amerikai Associated Press­nek és Az Estnek. Kijelenti: A neuilly-i békefeltételek katasztrófát jelentenek nemcsak ránk, hanem egész Közép-Európára.

Párizs nehezen birkózik meg a migránsválsággal

Az újratermelődő illegális migránstáborok elleni harc jegyében a francia rendőrség ismét kiürített Párizsban egy utcai tábort, amelyben több száz bevándorló várt jobb szerencséjére, hogy átkeljen a brit partokra.

Ismét migránstábort számoltak fel Párizsban

Távozásuk után a matracokkal, kerékpárokkal, hulladékokkal teli saras terület egy elhagyatott nyomornegyedre emlékeztetett, amelyet a párizsi városháza által megbízott illetékesek takarítanak ki.

Háromszáz tonna ólom

Az már világosan látszik, hogy a részben leégett párizsi Notre-Dame felújítása nem történik meg a Macron által vágyott időpontban, a 2024-es olimpiai játékok előtt.

Nem hisznek Macronnak

Sztrájkolók tízezrei vonultak ismét Párizs utcáin csütörtökön, tiltakozásul a kormány nyugdíjreformterve ellen, de országszerte élénk aktivitást mutattak a demonstrálók.

Máig él a Charlie Hebdo

Tegnap volt öt éve, hogy két iszlamista mészárlást rendezett a szerkesztőségben, amiért a szatirikus francia magazin karikatúrát közölt Mohamed prófétáról és gúnyolódott az iszlámon.

Több embert megkéseltek Párizs közelében

A terrorgyanús támadás során bizonyos információk szerint egy, más hírek szerint két ember meghalt. A rendőrség lelőtte a támadót, akin robbanómellény is lehetett.

Nem csitul a francia tüntetéshullám

A szombati tiltakozó akció egybeesett a sárga mellényesek szokásos szombati tüntetésével, amelyet immáron 59. alkalommal tartanak a francia fővárosban.
114 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …