Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 7., péntek, Gizella napja
HÍR TV – HÁTTÉRKÉPA magyar ellenzék a globalisták helyi lerakata.

Címke: párizs

204 cikk 1/21 oldal

Nem kérnek oltást a svédországi migránsok

Tűzijátékkal lőtték egy francia rendőr házát; Norvégia „kölcsönadja” nem használt vakcináit. Szuperagresszív indiai koronavírus-variánst hordozó diákcsoport fertőzhetett Párizs és Belgium között; alacsony az oltási hajlandóság a stockholmi bevándorlók körében.

Homoszexuális fesztivált szerveznek Brightonban

A járványügyi adatok meghamisításával vádolja a kormány Madridot; párizsi fiatalok ételfutárnak öltözve szegik meg a kijárási tilalmat. Belgiumban ingyenes pszichológiai kezelést kapnak az egyéni vállalkozók; nyárra tervezik a Brightoni Medvék LMBTQ-fesztivált.

Halálos fenyegetéseket kap az olasz egészségügyi miniszter

Kétszáz fővel tartottak misét Párizsban; a súlyosan fertőzött régiókban is kinyithatnak az olasz iskolák. Utahban az apáknak a várandósság költségeinek felét is fizetnie kell; az olasz egészségügyi minisztert a vészhelyzet helytelen kezelése miatt fenyegetik.
204 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …