Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 29., szerda, Adél napja

Címke: pártok

403 cikk 1/41 oldal

Lépésekben hódít Salvini

A kormánykoalíció jövője is megpecsételődhet a vasárnapi olaszországi tartományi választásokon, a baloldal még a vörösök bástyájaként emlegetett Emilia-Romagnát is elveszítheti.

Számonkérnék a DK-n az aggályos adatgyűjtést

Választ vár a Fidesz azzal kapcsolatban, hogy milyen célból juttatják külföldre a magyar emberek adatait, milyen külföldi szerverekben tárolják azokat, valamint kik kezelik az érzékeny információkat.

Több befolyást adnának a Soros-szervezeteknek

Az Európai Parlament liberális csoportja – amelynek a Momentum is tagja – közzétette migrációs csomagját, amelynek több pontja igen ismerős – mondta a Fidesz-frakció szóvivője.

Hollik István: Nem őszinte az Európai Néppárt

Nem tudjuk a tisztázó vitákat lefolytatni, a szavazásokon pedig működik a Soros-úthenger; sok néppárti képviselő a Soros-hálózat része – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója.
403 cikk 1/41 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …