Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 14., hétfő, Vazul napja
HÍR TV - BAYER SHOWKarácsonyék a dugódíjat készítik elő!

Címke: PCR-teszt

31 cikk 1/4 oldal

Tokiói falanszter

A tokiói olimpia szervezőbizottságának elnöke ellentmondást nem tűrően bejelentette: nincs lehetőség újabb halasztásra, mindenképpen megrendezik a játékokat.

Nem tudják kiutasítani a svédek a PCR tesztet megtagadó migránsokat

Utcanevet változtattak Svédországban a bevándorlók kedvéért; megosztó Napoleon halálának évfordulója Franciaországban. Milánóban a bevándorlók rendkívüli támogatásokhoz jutottak a járványhelyzet alatt; Svédországban senkit sem lehet tesztelésre kötelezni.

Így nyithatnak a mediterrán országok

Egyre több uniós tagállam jelenti be a turizmusának várható újranyitását, és az országba való belépés feltételeit.

Ötezer emberrel szerveztek koncertet Barcelonában

Nem láthatóak Rembrandt és Rubens művei a brüsszeli múzeumban; Gibraltár feloldja a korlátozásokat. Tűzijátékkal lőtték a rendőröket Franciaországban; mindenkit teszteltek a próbakoncerten Barcelonában.

Kirúgták az amerikai színészeket, mert fehér bőrűek

Szélsőjobboldali francia aktivisták tüntettek az iszlamizálódás ellen; kivizsgálják a svéd kormány járványkezelési folyamatait. Arkansas nem engedi a transznemű nőket a női diáksportba; az etnikai sokszínűség jegyében rúgták ki a fehér színészeket.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége