Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő, Melitta napja

Címke: Prága

111 cikk 1/12 oldal

Budapest megelőzte Prágát

Tíz százalékkal bővülhet a magyarországi turizmus árbevétele az idei évben, a szektor a bruttó hazai termék (GDP) 11 százalékát termeli. Ezt a mutatót ­2030-ra 16 százalékra kellene emelni.

Vihar

Apai nagyapám egyszer megkérdezte: „Tudod, mivel kínozza az ördög a pokolban a lelkeket? – Tűzzel? – Rosszabb. – Vasvillával? – Rosszabb. Az idővel. Várakoztatja őket.”

Köztéri galériává változtatják a híres Lennon-falat Prágában

Köztéri galériává alakítja át a prágai Kampa-szigeten lévő híres John Lennon-falat a Máltai Lovagrend, a rendőrség kamerákkal fogja felügyelni a falat és közvetlen környékét – állapodott meg a Máltai Lovagrend, prágai belváros önkormányzata és a rendőrség.

Tömegek tüntettek Babis ellen

A kormányváltó hangulatot gerjeszti, hogy a múlt héten nyilvánosságra került az Európai Bizottság könyvvizsgálói jelentése, amely összeférhetetlenséget állapított meg vele kapcsolatban.
111 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.