Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: riport

24 cikk 1/3 oldal

Kőhalomból élő vár: Regéc a pozitív példa

Regéc. A regeszerű, beszélő név mögött romantikus magyar tájakat vagy bujdosó kurucokat sejthetünk, és nem is járunk olyan távol a valóságtól, ha ezekre gondolunk.

A kastély, amelyet szerelemből építettek

A Fejér megyei Nádasdy-kastélybeli Ősök csarnoka a hazai építészet egyik remeke. A Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram segítségével újítják fel.

Karácsony körmére nézhetnek

Egyre több zuglói elégedetlen Karácsony Gergely polgármesteri tevékenységével, bosszantják őket a botrányok és az, hogy a környező kerületek jobban fejlődnek.

Ami elől menekültünk, abba csöppentünk bele

A német építőiparban dolgozó hazai munkavállalók száma az elmúlt időben valószínűleg nem nőtt tovább, sőt egyesek inkább a hazatérés mellett döntöttek vagy most fontolgatják ezt.

Zsonglőrlabdát mindenkinek!

A cseh, lengyel és szlovák zsonglőrök, artisták és akrobaták a CATE cirkuszoktatói képzés részeként érkeztek Budapestre, hogy részt vegyenek a Visegrádi Alap által finanszírozott tanfolyamon.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.