Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: román

15 cikk 1/2 oldal

Megkopott Korona

Battonyán tíz év alatt öt százalékkal nőtt meg a román nemzetiségűek létszáma az ingatlanok és a telkek alacsonyabb ára miatt.

Közös fejlesztéseket tervez egy magyar és egy román megye

Közös beruházásokat készít elő Csongrád és Temes megye annak érdekében, hogy a 2021-28-as uniós fejlesztési ciklus indulása után szinte azonnal képesek legyenek pályázatokat benyújtani – tájékoztatta a Csongrád Megyei Önkormányzat az MTI-t.

Megkezdődött a volt román államfő pere az 1989-es forradalom ügyében

Csaknem harminc évvel az 1989-es decemberi forradalomként emlegetett, több mint ezer emberéletet követelő véres események után a román legfelső bíróságon megkezdődött az előzetes tárgyalás pénteken Ion Iliescu volt román államfő és másik két vádlott büntetőperében.

Román Filmhét vasárnapig

Kedden kezdődik és vasárnapig tart a 14. Román Filmhét az Uránia Nemzeti Filmszínházban – írta a Magyar Hírlap.

A román–magyar perszonálunió veszélye

Nagy a kötélhúzás a Friedrich István vezette kormány körül, aztán valamelyest lecsendesednek a dühös kritikusok és intrikusok.

Döntőt ért Andreescu gyilkos ösztöne

A román származású kanadai tinédzser és a nála 19 évvel idősebb amerikai szupersztár játssza idén a női egyes döntőt a US Openen.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …