Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: Sargentini-jelentés

12 cikk 1/2 oldal

Még megvédhető a demokrácia és a szabadság

Ez a vasárnapi EP-választás nem más, mint egy újabb népszavazás a betelepítési kvótáról, ahol a Fideszre leadott minden szavazat a nemzeti szuverenitás megvédését szolgálja.

A klónok háborúja

Még ki sem hűlt a Sargentini-jelentés, egy újabb európai bürokrata szentelt elmés disszertációt a magyarországi helyzetnek – már amit ő látni vél belőle.

A Néppártnak nem érdeke a Fidesz kizárása

Békülni érkezett Budapestre Manfred Weber, de eltévedt és véletlenül először a Soros-egyetemre ment – többek között erről is beszélgetett az ECHO TV Keménymag című műsorának csapata. Vendégek: Jeszenszky Zsolt politikai hobbista , Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa. Jeszenszky Zsolt szerint a Néppártnak nem érdeke a Fidesz kizárása, most már azon vannak, hogy mindenki arcvesztés nélkül jöjjön ki ebből a vitából – fogalmazott.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …