Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: Sargentini-jelentés

10 cikk 1/1 oldal

Még megvédhető a demokrácia és a szabadság

Ez a vasárnapi EP-választás nem más, mint egy újabb népszavazás a betelepítési kvótáról, ahol a Fideszre leadott minden szavazat a nemzeti szuverenitás megvédését szolgálja.

A klónok háborúja

Még ki sem hűlt a Sargentini-jelentés, egy újabb európai bürokrata szentelt elmés disszertációt a magyarországi helyzetnek – már amit ő látni vél belőle.

A Néppártnak nem érdeke a Fidesz kizárása

Békülni érkezett Budapestre Manfred Weber, de eltévedt és véletlenül először a Soros-egyetemre ment – többek között erről is beszélgetett az ECHO TV Keménymag című műsorának csapata. Vendégek: Jeszenszky Zsolt politikai hobbista , Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa. Jeszenszky Zsolt szerint a Néppártnak nem érdeke a Fidesz kizárása, most már azon vannak, hogy mindenki arcvesztés nélkül jöjjön ki ebből a vitából – fogalmazott.

Románia közeledne a visegrádiakhoz

A vitás kérdésekben az Európai Bizottság és az érintett tagország közötti párbeszédet tartja a leghatékonyabb eljárásnak Calin Popescu Tariceanu, a román szenátus elnöke.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …