Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 28., hétfő, Vencel napja
HÍR TV – BAYER SHOW:A baloldalon semminek nincs következménye

Címke: Sargentini

9 cikk 1/1 oldal

Így működik a háttérhatalom

Dokumentumok bizonyítják a Soros-­alapítvány és a Knaus intézete közötti pénzmozgásokat.

K. O., DK

Az ellenzéki főpolgármester-előválasztást megelőzően Gyurcsányné Dobrev Klára az uniós akcióhős Sargentinihez hasonlította Kálmán Olgát, mondván, ő ugyanolyan büszke és határozott, mint a holland delnő.

Politikai okokból büntetnék hazánkat

Varga Judit világossá tette: a támadássorozat akkor kezdődött, amikor 2015-ben hazánk határozott nemet mondott a bevándorlásra, a magyar emberek pedig nemet mondtak a migrációra.

A román politikusokhoz szólok

Néztem a csőcseléket, az eltorzult arcokat a televízióban, néztem, ahogy rárontottak egy maroknyi magyarra, rárontottak egy temetőre, rárontottak a halottak nyughelyére, sírkeresztekre.

Sargentini semmit nem tud Magyarországról

Judith Sargentini ismét megtámadta Magyarországot – reagált az uniós zöldpárti képviselő videóüzenetére Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium felelős államtitkára.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …