Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 2., csütörtök, Ottó napja
HÍR TV – Csörte:Társadalmi kísérlet, ami Amerikában történik.

Címke: skócia

48 cikk 1/5 oldal

Sturgeon: Az új bevándorlási szabályozás pusztító hatást gyakorolhat Skóciában

Pusztító hatású lehet Skóciában a brit kormány által felvázolt jövőbeni bevándorlási szabályozás – mondta vasárnap a skót miniszterelnök. Nicola Sturgeon a BBC televíziónak nyilatkozva kijelentette: demográfiai helyzete miatt Skóciának továbbra is szüksége van a külföldi munkavállalókra.

Tusk: Az EU „lelkesen” várná vissza a független Skóciát, de nem venné fel automatikusan

Az Európai Unió „lelkesen” várná vissza soraiba az esetleg függetlenné váló Skóciát, de ez nem jelenti azt, hogy automatikusan fel is venné – mondta vasárnap Donald Tusk. Az Európai Tanács volt elnökének szavait rosszallással fogadta Dominic Raab brit külügyminiszter, a brit diplomácia egyik legtekintélyesebb veteránja, Lord John Kerr szerint azonban egy nap az Egyesült Királyság egésze is visszatér majd az EU-ba.

Barátaink és szomszédaink Európában!

Az Egyesült Királyság ma elhagyja az Európai Uniót. Bíztam benne, hogy ezeket a szavakat sosem kell majd leírnom. Főleg amiatt, hogy a skótok többsége sosem szavazott erre.
48 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …