Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 23., szombat, Kelemen, Klementína napja

Címke: skócia

27 cikk 1/3 oldal

Skócia saját vízummal készül a brexitre

A londoni kormány friss adatai szerint elérte a kétmilliót azoknak az uniós állampolgároknak a száma, akik a közelgő brexit után is törvényesen és életvitel-szerűen maradnának a szigetországban.

Skóciában törvényt hoztak a gyerekek bántalmazása ellen

Skóciában törvénnyel tiltották meg a gyermekek bántalmazását: az új rendelkezés alapján bűncselekményt követ el a szülő, aki megüti a gyermekét – számolt be róla a The Independent brit lap online kiadása.

Skócia nem akar majd káoszba süllyedni

A Skót Nemzeti Párt miniszterével – aki elmondása szerint nagy rajongója a magyar boroknak – a londoni káoszról, illetve Skócia uniós (újra)csatlakozásának esélyeiről beszélgettünk.

Sturgeon: A függetlenség a skótok ügye marad

Skócia első minisztere finoman érzékeltette: a királynőnek nem kellene hagynia magát bevonni a Skócia függetlenségéről szóló jövőbeni népszavazás ügyébe.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …