Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: sorozat

23 cikk 1/3 oldal

A keresztények továbbra is nyugodtan provokálhatók

Mégsem kell törölnie a Netflix internetes médiaszolgáltatónak a kínálatából a Jézust homoszexuálisként ábrázoló filmet, a brazil legfelsőbb bíróság ugyanis felülírta a múlt héten hozott bírósági döntést.

Tíz kreatív Emmy-díjat zsebelt be a népszerű sorozat

Tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo – Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták.

Végre kiderülhet, hová hajtott Jesse Pinkman

El Camino: A Breaking Bad Movie címmel film készült Jesse Pinkmanről, a Breaking Bad (Totál szívás), minden idők egyik legnépszerűbb tévésorozatának életben maradt főszereplőjéről.

A győzelmeinket kell ünnepelni

— Eleink keményen, férfiasan megküzdöttek azért, hogy nekünk legyen hazánk, hogy nemzetünk, hitünk megmaradjon – hangsúlyozta a Bán Mór néven Hunyadi történelmi regénysorozatot jegyző Bán János író.

Tótágas világ

A Netflix sikersorozatának harmadik évadában a főszereplő gyerekek már civódó tinédzserré értek, akiknek újra meg kell menteniük a világot.

Hurok

A sorozatok a felnőttek mesevilága, a társas kapcsolatok illúzióját keltik, miközben egyre inkább elmagányosodik a társadalom.

A Witcher Budapesten is járt

Íme egy lengyel irodalmi ihletésű számítógépes játék, amely az egész világot meghódította, és most a tévésorozatok piacára is betörne.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …