Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: sorozat

54 cikk 1/6 oldal

A győzelmeinket kell ünnepelni

— Eleink keményen, férfiasan megküzdöttek azért, hogy nekünk legyen hazánk, hogy nemzetünk, hitünk megmaradjon – hangsúlyozta a Bán Mór néven Hunyadi történelmi regénysorozatot jegyző Bán János író.

Tótágas világ

A Netflix sikersorozatának harmadik évadában a főszereplő gyerekek már civódó tinédzserré értek, akiknek újra meg kell menteniük a világot.

Hurok

A sorozatok a felnőttek mesevilága, a társas kapcsolatok illúzióját keltik, miközben egyre inkább elmagányosodik a társadalom.

A Witcher Budapesten is járt

Íme egy lengyel irodalmi ihletésű számítógépes játék, amely az egész világot meghódította, és most a tévésorozatok piacára is betörne.

Fehér hamu

A Trónok harca befejező évadának csúfos kudarcával egy időben mutatták be az HBO saját gyártású minisorozatát, a Csernobilt. A széria mindössze öt epizódból áll, mégis már most az év televíziós meglepetése.

Óránként két Hirosima

Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megértsük, mitől robbant fel a csernobili atomerőmű, de az is az igazsághoz tartozik, hogy nem is olyan egyszerű ez a kérdés.

Kaktuszné Cserepes Virág

Egyre több szülő igyekszik nemzetközi nevet adni gyerekének, ám másik oldalról az ősmagyar (vagy annak vélt) nevek is terjednek. Nem kell hát félteni sem az Erzsébeteket, sem a Lászlókat.

Ne aggódjunk a hírünk miatt!

Ne higgyük el, hogy ha megszólaltatnak egy franciát vagy németet, aki bírál bennünket, az az egész nemzetének a véleménye. Szó sincs róla.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.