Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: sorozat

49 cikk 1/5 oldal

Fehér hamu

A Trónok harca befejező évadának csúfos kudarcával egy időben mutatták be az HBO saját gyártású minisorozatát, a Csernobilt. A széria mindössze öt epizódból áll, mégis már most az év televíziós meglepetése.

Óránként két Hirosima

Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megértsük, mitől robbant fel a csernobili atomerőmű, de az is az igazsághoz tartozik, hogy nem is olyan egyszerű ez a kérdés.

Kaktuszné Cserepes Virág

Egyre több szülő igyekszik nemzetközi nevet adni gyerekének, ám másik oldalról az ősmagyar (vagy annak vélt) nevek is terjednek. Nem kell hát félteni sem az Erzsébeteket, sem a Lászlókat.

Ne aggódjunk a hírünk miatt!

Ne higgyük el, hogy ha megszólaltatnak egy franciát vagy németet, aki bírál bennünket, az az egész nemzetének a véleménye. Szó sincs róla.

Színészek és párbeszédek

Jövő szombaton kezdődik az Egynyári kaland című sorozat negyedik, egyben utolsó szériája a Duna Televízió műsorán.

Lapra szerelt problémák és hasznos stratégiák

Családi kirakós, figyelem, türelem — ezek a hívószavai az újraindult Családi kör című sorozat következő epizódjának, amelyben a mozaikcsaládok hétköznapjai állnak majd a középpontban.

Ismét magyarul mesél az erdő

Ez a bizonyos erdő mesélt már az állatokról, a törpékről, az óriásokról, a tündérekről, a manókról, és a jövőben – ami egyelőre látszik – mesélni fog még a varázslókról is.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.