Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: startup

78 cikk 1/8 oldal

Beszáll a telekocsipiacba a FlixMobility

A FlixBus, amely a 2013-ban indult startupból mára vezető globális távolsági közlekedési szolgáltatóvá vált, most újabb területen próbálja ki sikeres foglalási rendszerét.

Budapest startup főváros lehet

Az egész magyar gazdaság szempontjából fontos, hogy a kkv-szektor versenyképessége növekedjen. A kormány ebben az évben több jelentős lépést tett ebbe az irányba.

Átrepülünk a dugók felett

A repülő autó ma már a megvalósulás küszöbén van, de nem személyautóból fejlesztették ki, nem kisrepülőből, nem is helikopterből, hanem elektromos drónból.

A jövő mezőgazdaságát tervezik az agrárstartupok

A fő cél, hogy az agrárszektor megismerje és használni kezdje azokat az innovatív eszközöket, amelyek alapjaiban és hosszú távon képesek megújítani a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar működését.

Résztvevőcsúcs a startupok éjszakáján

A startupok éjszakája eddig is platformot teremtett a budapesti startupok találkozása számára, idén viszont valóban nemzetközi rendezvénnyé vált.

Cipőt nem csak a cipőboltból!

Az Amazon vagy a Baidu példáján fellelkesülve sok kezdő cég indít webáruházat, mégis csak keveseknek sikerül áttörést elérniük ebben a műfajban.

Háromdimenziós képet kapunk a fogainkról

Az intraorál, azaz szájon belüli 3D-s szkennereknek köszönhetően azonban jelentősen leegyszerűsödik a kezelés, hiszen míg a hagyományos protézis elkészítése akár 30 nap is lehet.
78 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …