Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 27., szerda, Hella napja
HÍR TV – Keménymag:Gyurcsány ismét nagyot ment a héten

Címke: szabályozás

34 cikk 1/4 oldal

Szigorodik a magyar fegyvertörvény

A hazai jogszabály tervezete a három év múlva általánossá váló európai szabályokhoz mérten enyhébb.

Az MLSZ átpasszolta a felelősséget

A labdarúgó NB I a jövőben az európai tendenciát követve lényegében központi, azaz szövetségi korlátozás nélküli professzionális ligává válik.

Biztonságosabb lesz a gyógyszerellátás

A tavaly február 9-én életbe lépett európai uniós rendelkezést a magyar gyógyszerpiaci szereplők teljesítették, és apróbb adminisztrációs hibákon kívül a rendszer megfelelően működik.

Mivel jár a brexit a magyar lakáspiacon?

A magyarországi, elsősorban budapesti lakóingatlanok iránt érdeklődő külföldiek jelentős részét tették ki a britek, ám az Egyesült Királyság Európai Unióból történő kilépése miatt a jövőben könnyen lehet, hogy az eddigiekhez képest más forgatókönyvre lehet készülni – derül ki az ingatlan.com összeállításából. Balogh László, a társaság vezető gazdasági szakértője jelezte: bár a brexit megtörtént január végén, a különböző kilépési feltételekről december 31-ig kell megállapodnia a brit kormánynak az Európai Unióval. Ezek a kritériumok szabályozhatják majd a brit állampolgárok külföldön, így Magyarországon történő ingatlanvásárlásait is.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …