Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 23., szerda, Gyöngyi napja

Címke: szabályozás

15 cikk 1/2 oldal

Az internet szabályozásáról tárgyalt Trump és Zuckerberg

Az internet szabályozása volt Donald Trump amerikai elnök és Mark Zuckerberg, a Facebook elnök-vezérigazgatója közti megbeszélés egyik fő témája, amikor az elnök csütörtökön a Fehér Házban fogadta a vállalat első emberét – közölte Daniel Roberts, a közösségi médium szóvivője csütörtökön.

Indokolt a Facebook szabályozása is

Hamarosan megalakulhat az Igazságügyi Minisztériumban a technológiai óriáscégek szabályozásának lehetőségét vizsgáló munkacsoport. Egy alkotmányjogász szerint van létjogosultsága a kérdés áttekintésének.

Melegszabály

Megan Rapinoe, az amerikai női labdarúgó-válogatott kulcsjátékosa, egyben csapatkapitánya a világbajnoki cím elhódítása után szükségesnek gondolta, hogy a nézetét világgá kürtölje.

Dilemmát okoz a Facebook valutája

A librának hívott virtuális pénz mögé a legnagyobb közösségi oldal üzemeltetője mellett több mint húsz ismert multinacionális cég állt be.

A főnök téríti a meghiúsult pihenést

A dolgozók már tervezik a nyári vakáció időpontját, azonban sokan nem tudják, milyen szabályozás vonatkozik a fizetett pihenőnapok kivételére.

Maximálná az óraszámokat az új NAT

Várhatóan nem egyszerre, hanem több lépcsőben vezetik be az új Nemzeti alaptantervet, 2020-ban csak az első és ötödik évfolyamot érinti a változás.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …