Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: Székesfehérvári Vörösmarty Színház

8 cikk 1/1 oldal

Megnevezik a felelősöket

Trianonban rendkívül súlyos bűntettet követtek el egy ország, egy történelmi múltú euró­pai nemzet ellen – mondta Sárosi István orvos, író.

Testhezálló szerepek

Minden helyzetben megkeresem az adott szerep ellenpontját, ezeket játszom el, mert úgy vélem, a kontrákból állhat össze egy bonyolult személyiség – fogalmazott Tóth Ildikó.

A kisember elveszettsége

Joël Pommerat Az én kis hűtőkamrám című drámájának székesfehérvári ősbemutatója nem fukarkodik a súlyos lélektani és csoportdinamikai kérdések felvetésében.

Megmaradásunk misztériuma

- A lelkekben minden előadással újra fel szeretném építeni a koronázótemplomot – mondta Szikora János Jászai Mari-díjas érdemes művész, rendező, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója.

Itt maradó Balogh Józsik

A rendszerváltás utáni hazai valóságba helyezte Tennessee Williams klasszikusát a Székesfehérvári Vörösmarty Színház premierje.

Ökumenikus kézfogás a Nemzeti színpadán

Idén a nemzeti ünnep előestéjén Csákberény mártírhalált halt papjainak állított emléket a székesfehérvári társulat darabjának meghívásával a Nemzeti Színház.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …