Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: Szél Bernadett

18 cikk 1/2 oldal

Lajos lázítani fog

A bomlott emberekre áhítattal tekintő afrikai törzseknél garantált sikere lenne Korózs Lajos szocialista parlamenti képviselőnek.

A Momentum uralná az ellenzéki térfelet

Fekete-Győr szerint a Fideszből előbb-utóbb kiábránduló emberek nem Gyurcsányékat, hanem őket választják, mert a Momentum meggyőzőbb abban, hogy „van nyugati alternatívája ennek a rendszernek”.

A partvonal mellől

Szinte nem múlik el nap, hogy ne szólna be valami magasröptűt a partvonal mellől Szél Bernadett megmondóasszony, a Lehet Más a Politika egykori sztárolt csillaga, látnok.

Az uborka hava, augusztusi körkép

A legkellemesebb augusztusi piknik kétségkívül a páneurópai volt. Itt végleg bebizonyosodott, mi a különbség a liberális álmodozás és ámokfutás, illetve a reálpolitika között.

Liberális blöff a falunapról

Szél Bernadett egy falunapi atrocitást, egy szivárványszínű táskás lány pofonverését használta fel arra, hogy lesújtó véleményt fogalmazzon meg a szerinte gyűlöletkeltő Orbán-kormányról.

Itt kering fölöttünk

Szél Bernadettnek sem tett jót a kánikula. A Nem így akarunk élni! című proklamáció arra hívja fel figyelmünket, hogy az elmúlt héten megrázó esetek történtek az országban.

Napszúrást kapott az ellenzék

Úgy tűnik, hogy Ungár Péter után Szél Bernadett képviselő asszonynak is megártott a meleg, mivel az elmúlt időszakban, a klímavédelem rettenthetetlen királynőjének állította be magát.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …