Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 9., csütörtök, Erhard napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: Szentendre

36 cikk 1/4 oldal

Kerüljük a népszerű kirándulási helyeket húsvétkor

A Balaton-parti Tihany polgármesterének felhívása után újabb települések – köztük Hollókő, Szentendre, Tokaj, Velence, Békésszentandrás és Szarvas – vezetői kérik a húsvéti ünnepekhez közeledve, hogy az emberek a koronavírus-járvány miatt ne látogassanak el népszerű kirándulási helyszíneikre. Szentendrén az ünnepekre elrendelték a belváros részlegesen lezárását.

Új biciklis híd épül a Dera-patak felett

A kivitelező a koronavírus-járvány ellenére tartja a határidőt, így a Budapestet Szentendrével összekötő kerékpár út a híddal együtt nyárra elkészül majd.

Szentendrén elkaszálták a gyalogos-kerékpár út építését

A szentendrei önkormányzat helyi véleménykutatási „színjátékkal” megakadályozta, hogy Szentendre és Szigetmonostor között gyalogos-kerékpáros híd épüljön – mondta Révész Máriusz kormánybiztos.

Kultúrsivatag készül a Dunakanyarban

Maximális fordulatszámon folyik a kultúra rombolás a Dunakanyarban. Az októberben ellenzéki vezetést választó Szentendrén elkerülhetetlennek tűnik a páratlan kulturális kínálat elvesztése.

Ötvenéves a szentendrei Új Művésztelep

Kiállítással ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a szentendrei Új Művésztelep. A tárlat péntektől látható a szentendrei Ferenczy Múzeumban.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …