Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 2., kedd, Kármen, Anita napja
HÍR TV – Sajtóklub:A többség nem emésztette meg ezt a rettenetet

Címke: szibéria

10 cikk 1/1 oldal

Az utazó

Évekig gyermekkora helyszíne, a Komárom-Esztergom megyei Nagyigmánd jelentette Fischl Ágnes számára a világ közepét. Az álmaihoz nem volt szüksége Amerikára, azok mind Nagyigmándról indultak, és oda is tértek vissza.

Kigyulladt egy szibériai katonai raktár

Tűz ütött ki egy katonai raktárban a szibériai Krasznojarszki terület acsinszjki járásában, az incidensben a Rosszija 24 hírtelevízió szerint legkevesebb négyen megsérültek.

Putyin elrendelte a hadsereg bevetését

Elrendelte a hadsereg bevezetését a Szibériában és a Távol-Keleten pusztító eredőtüzek ellen az orosz elnök – közölte szerdán a Kreml sajtószolgálata.

Kivégzés Krasznojarszkban

Hárman voltak. Katona Gyula a közepén állt. Letérdelt és keresztet vetett magára. Egy katona ekkor rákiáltott. Katona Gyula felállt, a fegyverek eldördültek és ők élettelenül feküdtek a földön.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …