Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 12., kedd, Jónás, Renátó napja

Címke: színművészet

32 cikk 1/4 oldal

Elhunyt Karinthy Márton

A Kossuth-díjas színigazgató, színházrendező, író, a Karinthy Színház és elődje, a Hököm Színpad alapító igazgatója 70 éves volt.

Cseh színházi fesztivált rendeznek a Katona József Színházban

Csekkold! címmel cseh kortárs színházi fesztivált rendeznek a budapesti Katona József Színházban november 8. és 10. között; a programban két színházi előadás és két kortárs darab felolvasószínházi bemutatója szerepel.

Kezdődik a Hétfü független színházi sorozat Szegeden

A Fehér nyuszi, vörös nyuszi című produkció legújabb epizódjával hétfőn elkezdődik a Hétfü független színházi sorozat Szegeden – tájékoztatta a programot a Szegedi Nemzeti Színházzal együttműködve szervező MASZK Egyesület az MTI-t.

Nyár, szabadság, szórakozás

Már nem sok színházi élményben lehet részünk iskolakezdésig, de fel a fejjel, a kőszínházakban rövidesen kezdődik az új évad.

Éljen a szerelem!

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház állandó kritikusi pergőtűzben dolgozó direktora ezúttal a Csárdáskirálynő Margit-szigeti színpadra állításával bizonyítja, hogy nincs alantas műfaj.

Elhunyt Rutger Hauer

Rutger Hauer az utolsó pillanatig aktív volt, még legalább három filmben fog szerepelni, amit már leforgattak, másik két alkotás jövője viszont így kérdéses marad.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …