Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 12., szerda, Klára napja
HÍR TV – Keménymag:Gyurcsány a Momentumot is le akarja nyelni

Címke: Szivárványkoalíció

8 cikk 1/1 oldal

Bizonytalan, meddig tart ki a szivárványkoalíció

A szakértő szerint Karácsony Gergelynek a 2022-es országgyűlési választáson a korábbiakhoz képest kisebb szerep jut majd, Gyurcsány Ferencnek viszont lehetnek ambiciózusabb tervei.

Szike a műtősfiú kezében

Mindennél többet elárul az a fénykép, amely a választás éjszakáján az ellenzéki szivárványkoalíció főpolgármester-jelöltjének eredményváróján készült.

Kósa Lajos: Látszik, hogy semmi nem drága

Az ellenzéki összefogás életképtelenségét próbálják palástolni a szivárványkoalíció tagjai a nyilvánosságra került botrányokkal Kósa Lajos szerint.

Kettős játékot űz a szombathelyi ellenzék

Az MSZP, a DK és a Jobbik képviselői többségbe kerülve a szombathelyi közgyűlésben megalakították az úgynevezett bevándorlási bizottságot.

Szivárványkoalíció alakult Szombathelyen

Nem akarnak mást, mint az eddig végzett jelentős városépítés eredményeit lerombolni és káoszt hozni – fogalmazott Puskás Tivadar polgármester.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …