Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 11., kedd, Ferenc napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBOrbán Viktor egy szabad, bátor ember

Címke: szuverenitás

41 cikk 1/5 oldal

Baloldali szép új világ?

Ha Gyurcsányék hatalomra kerülnek, akkor nem lesz olyan beteg nemzetközi ötlet, ami ne valósulna majd meg a szép új, magyar baloldali világban.

Kettős médiamérce a nemzeti szuverenitás ellen

A bírálatok önértelmezésük szerint a jogállamisággal, a demokráciával és a szabadságjogok érvényesüléséhez kapcsolódtak, a gyakorlatban azonban a szuverenitás kérdése körül forogtak.

Globalisták a demokráciák ellen

A XXI. században a globális elit a globális elit destruktív szándékai fenyegetik leginkább a demokráciát.

Az egyetemeknek a magyar kulturális szuverenitás alapintézményeinek kell lenniük

A magyar egyetemeknek nemcsak a nemzetközi felsőoktatás és tudományosság eredményes résztvevőinek, hanem a magyar kulturális szuverenitás erősödő alapintézményeinek is kell lenniük – hangoztatta az Országgyűlés elnöke hétfőn Budapesten, az Állatorvostudományi Egyetem évnyitó ünnepségén.

Az EU-tagállamok adóügyi szuverenitását tiszteletben kell tartani

A koronavírus-járvány utáni gazdasági helyreállítást célzó uniós alap megteremtésekor tiszteletben kell tartani a tagállamok adóügyi szuverenitását – hangsúlyozta Varga Mihály pénzügyminiszter pénteken Varsóban, a visegrádi csoport (V4) illetékes tárcavezetőinek találkozóját követő sajtóértekezleten.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége