Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 9., csütörtök, Erhard napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: Tállai András

41 cikk 1/5 oldal

A tényleges tevékenység után jár a mentesség

Tizenhárom ágazatban tevékenykedőknél nem a bejelentett tevékenység számít, hanem az elmúlt fél évben valójában és ténylegesen végzett tevékenység.

Széles rétegeket óvnának meg

Nyolcvanegyezer kisvállalkozás, 60 ezer kisgyermekes család mellett cégek ezrei, valamint több százezer banki és más adós életét könnyítik meg a gazdaságvédelmi intézkedések.

Forintmilliárdok az anyáknak

Január elseje óta nem kell személyi jövedelemadót fizetniük a négy vagy több gyermekes anyáknak. Az első hónapban 38 ezer nő mentesült az adófizetés alól, az érintetteknél 1,4 milliárd forint maradt.

A digitális óriáscégek sem kerülhetik el az adófizetést

Nemcsak kereteket szabhat az állam a digitális világcégek tevékenységének, de rászoríthatók arra is, hogy részt vegyenek az adózásban. Ellenkező esetben akár vaskos bírsággal is meg lehet büntetni őket.

Előtörlesztjük a paksi hitelt

Megközelíti a kilencvenmilliárd forintot az az összeg, amelyet eddig a magyar fél lehívott a rendelkezésére álló orosz hitelkeretből a Paks II-beruházáshoz.

Jó ütemben törlesztjük a paksi hitelt

Megközelíti a 90 milliárd forintot az az összeg, amelyet eddig a magyar fél lehívott a rendelkezésére álló orosz hitelkeretből a Paks II beruházáshoz.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …