Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: theresa may

583 cikk 1/59 oldal

Johnsonnak áll a zászló

Egy jelölt, Dominic Raab volt brexitügyi miniszter esett ki a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőválasztási szavazássorozatának kedden tartott második fordulójában.

Boris Johnsonra fogadnak a toryk

Hárman estek ki csütörtökön a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőválasztási szavazássorozatának első fordulójában, a győztes személye a nyár közepére derülhet ki.

Semmi sem változik May távozásával

A miniszterelnök semmilyen közszereplést nem vállalt pénteken, a nap nagy részét a brit sajtó szerint választókörzetében, a dél-angliai Berkshire megyében található Maidenheadben töltötte.

Theresa May távozott a Konzervatív Párt éléről

May május 24-én jelentette be, hogy június 7-én távozik pártvezetői tisztségéből, miután háromszori kísérletre sem tudta elfogadtatni a londoni alsóházzal Brexit feltételrendszerét rögzítő egyezményt.

A védelmi kiadások növelését sürgette Trump

Trump még hétfőn érkezett háromnapos állami látogatásra, azaz hivatalosan II. Erzsébet királynő vendégeként Londonba, de kedden fogadta őt Theresa May kormányfő a Downing Street-i miniszterelnöki hivatalban.
583 cikk 1/59 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.