Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: Tihany

12 cikk 1/2 oldal

Milliárdok az apátságnak

A „strandturisták”, a zarándokok és a nemzettudatukat építő orosz és ukrán látogatók igényeit is igyekszik kielégíteni a minden idők legnagyobb fejlesztése előtt álló tihanyi bencés apátság.

Utószezon jön a balatoni hajózásban

Szeptember 2-án megváltozik a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) személy-, séta- és gyorshajóinak menetrendje, és a szántód–tihanyi komp is ritkábban közlekedik.

Hét embert mentettek meg a balatoni vízi rendőrök

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány balatonlellei csapata sem tétlenkedett az idei szezonban, csaknem háromszáz esetben riasztották a Napfény strandnál álló gyermekmentő orvosi kocsiját.

Nyáron is folytatódnak a balatoni fejlesztések

Már csak napok kérdése, és mindenütt befejeződnek a szabadstrand-rekonstrukciós munkák a Balatonon. Egyébként ott se nagyon zsörtölődnek a fürdőzők, ahol időnként még kerülgetni kell a munkásokat.

Az apátsági pincében

Hogy is kerültünk ide? – morfondírozott magában Rezeda Kázmér, mert egy ideje morfondírozni szeretett a legjobban, s leginkább közelmúltbéli dolgokon, ugyanis a régmúlt egyre pontosabban rajzolódott ki előtte.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …