Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: Ujhelyi István

114 cikk 1/12 oldal

MSZP-s szakítópróba

Radikális baloldali mozgalmat indít, egyúttal bejelentkezett az MSZP elnökének Szanyi Tibor, miután elveszítette brüsszeli mandátumát. A politikus nyílt levélben élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte pártját, amely nem alkalmas az országgyűlési képviseletre. Az MSZP hallgatásba burkolózott.

A bukott kampányfőnök kapta az EP-mandátumot

A totális vereséget hozó EP-választás kampányfőnökét, Ujhelyi Istvánt küldi Brüsszelbe az MSZP, míg Bangóné Borbély Ildikót lemondatták frakcióvezető-helyettesi posztjáról.

Sajátjainak harangozott

Miközben szocialistáink tótumfaktumai pártjuk sorvadásán jajveszékelnek, választmányuk szombaton kétharmados többséggel úgy határozott: Ujhelyi István legyen a felekezet brüsszeli képviselője.

Fidesz: Az MSZP is folytatja a bevándorláspárti politikát

A Fidesz-frakció reagált az MSZP sajtótájékoztatójára, melyen bejelentették, hogy a választmány döntése értelmében Ujhelyi István kapja az MSZP-Párbeszéd lista egyetlen európai parlamenti (EP-) mandátumát.

Eltitkolt egy nyaralót Ujhelyi

A szocialista politikusnak fel kellett volna tüntetnie holtig tartó haszonélvezeti jogát a képviselői vagyonnyilatkozatában.

Kampányválság a szocialistáknál

Sorozatos kommunikációs hibák, rossz stratégiai döntések és otromba kiszólások jellemezték az MSZP eddigi kampányát, amely az EP-választás előtt napokra gyakorlatilag összeomlott.
114 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.