Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 14., hétfő, Helén napja

Címke: Ujhelyi István

58 cikk 1/6 oldal

A prímszámos és a harangozó

Ursula von der Leyen és Orbán Viktor találkozójának helyes megítélésében kíván segítséget nyújtani az olvasónak a haladó hazai ellenzék két megkerülhetetlen prominense, Gyurcsány és Ujhelyi.

Kemény szavakkal reagált az ellenzék

Kocsis Máté az ellenzéki pártokra reagálva úgy összegzett: azért kell szembefordulni a liberális ellenzékkel, mert nem a magyar családok, hanem a külföldiek érde­keit képviselik Magyarországon.

A megbélyegzett közösség

Nincs meggyőzés, nincs nemzeti minimum, nincs tisztelet a szokásjoggal, néha még a leírt szabályokkal szemben sem, csak bojkott, verbális erőszak, agitáció és félrevezetés van az Európai Parlamentben.

Ujhelyi haragszik

Ursula von der Leyen még nem tudja – honnan is tudhatná –, hogy nyilatkozatai előtt egyeztetnie kell Ujhelyi Istvánnal, ellenkező esetben magára haragítja a szocialista EP-képviselőt.

Példátlan az ellenzék bosszúpolitikája

A lapunk által megkérdezett szakértők szerint még nem volt precedens arra, hogy saját hazájuk jelöltjeinek megszavazása ellen kampányoljanak európai parlamenti képviselők.

Ellenzéki ellenszél, posztok a Fidesznek

A fideszes Deutsch Tamást a költségvetés-ellenőrzési bizottság alelnökének, Gál Kingát pedig a biztonsági és védelempolitikai bizottság alelnökének választották az Európai Parlamentben.

MSZP-s szakítópróba

Radikális baloldali mozgalmat indít, egyúttal bejelentkezett az MSZP elnökének Szanyi Tibor, miután elveszítette brüsszeli mandátumát. A politikus nyílt levélben élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte pártját, amely nem alkalmas az országgyűlési képviseletre. Az MSZP hallgatásba burkolózott.
58 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …