Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 1., szerda, Hugó napja
HÍR TV - Keménymag:Nem csak a vírussal állunk háborúban

Címke: Világgazdasági Fórum

8 cikk 1/1 oldal

Merkel: Líbiából újabb menekülthullám jöhet

Németország hibát követett el 2015-ben a menekültválság során – ismerte el Angela Merkel csütörtökön a davosi Világgazdasági Fórumon elmondott beszédében.

Trump tanúskodni akart

Szeretne, de jogászcsapatának szót fogadva mégsem vesz részt az ellene zajló alkotmányos felelősségrevonási eljárás, az impeachment szenátusi tárgyalásán az amerikai elnök.

Pesszimisták világszerte a cégvezetők

A vezérigazgatók minden korábbinál pesszimistábbak a globális gazdaságot illetően: 53 százalékuk a gazdasági növekedés ütemének lassulására számít 2020-ban.

A klímaváltozás vezeti a davosi kockázati listát

A megkérdezettek a legsúlyosabb gondot abban látták, hogy az emberiség képtelen megoldást találni az említett tényezőkre a hatások enyhítése és az alkalmazkodás hiánya miatt.

Késsel, pisztollyal az utcákon

A Világgazdasági Fórum 140 országot felvonultató indexe rámutat, hogy Bel­gium idén csak a biztonsági szempontok alapján az első ötven ország közé sem került be.

Magyarország előrébb lépett a World Economic Forum versenyképességi rangsorában

A Világgazdasági Fórum (World Economic Forum-WEF) globális versenyképességi listáját az idén is Szingapúr vezeti az Egyesült Államok és Hong Kong előtt – derül ki a jelentés készítésében közreműködő Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Intézet MTI-hez eljuttatott összefoglalójából.

Idegenellenes zavargások Dél-Afrikában

Pretoria üzleti negyedében a randalírozók köveket és Molotov-koktélokat hajigáltak be az üzletekbe, ahonnan aztán ellopták az árukat.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …