Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja
HÍR TV – Heti terror:Megváltozik a franciák hozzáállása az iszlámhoz

Címke: világpolitika

57 cikk 1/6 oldal

Ami a hírekből kimarad

A török–szíriai határ mentén folyamatosak az összecsapások, és nő a halottak száma.

Válságkezelés politikai téttel

Tovább rontott a helyzeten, hogy Emmanuel Macron államfő ragaszkodott az önkormányzati választások március közepi első fordulójának megtartásához.

Egész Európa felkészült az esetleges járványra

A koronavírus-járvány azért is kap politikai színezetet, mert az Egyesült Államok és Kína közötti nagyhatalmi rivalizálás miatt Washington a hisztéria terjedésében érdekelt.

Lóránt Károly feleslegesnek tartja a klímahisztit

Klímaváltozás van, de a kérdés inkább az, hogy mennyi köze van hozzá az embereknek – véli a mérnök-közgazdász, aki rendszeresen foglalkozik a klímavédelem, a klímaváltozás és a klímavita kérdésével.

Verseny a holokauszt emlékezetéért

A jeruzsálemi és auschwitzi nagyszabású rendezvényeket a nemzetközi szembenállás, diplomáciai csatározás és emlékezetpolitikai viták árnyékolják be.

Vesszőfutás

Egy lehetséges gazdasági világválság és ezzel egyidejűleg pénzügyi válságok fenyegető jelei mutatkoztak 2019-ben. Amíg egy éve 20-22 háború folyt naponta, ez napjainkra 50 százalékkal megnövekedett.
57 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …