Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 16., szerda, Jusztin napja
HÍR TV - KEMÉNYMAGHol van az iszonyú propaganda határa?

Címke: világsztárok

9 cikk 1/1 oldal

Adománygyűjtő koronavírus-koncert világsztárokkal

A Grammy-díjas énekes-dalszerző Billie Eilish a kanapéján énekelt, Elton John gyerekei zongoráján játszott, a Backstreet Boys pedig öt helyszínről jelentkezett be a koronavírus-járvány elleni küzdelemre gyűjtő jótékonysági koncerten, amelyet vasárnap szerveztek Amerikában több tucatnyi zenész sztár részvételével.

Díszpolgárok álltak ki az atlétikai vb mellett

Miklósa Erika operaénekes, Kemény Dénes, a magyar férfi-vízilabdaválogatott korábbi szövetségi kapitánya és Merkely Béla professzor levelet írt Karácsony Gergely főpolgármesternek.

Kiemelkedő előadók az ősz dzsesszkínálatában

Nyáron a fesztiválok, tavasszal és ősszel a koncerttermek kínálnak vonzó produkciókat a dzsessz kedvelőinek. Az év hátralévő heteiben is kiemelkedő előadók fellépései között válogathatunk.

Világsztárok érkeznek a jubileumi fesztiválra

A 40. Budapesti Tavaszi Fesztiválra készül a főváros, a rendezvény vezetői szokásukhoz híven már most bejelentettek néhány fellépőt a régió egyik legfontosabb programsorozatából.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége