Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: weber

24 cikk 1/3 oldal

Kifelé, de gyorsan!

Weber nyomorult ember. Már abban az értelemben, hogy az ember bizony nyomorulttá válik, ha soha nem mondhatja ki őszintén azt, amit gondol.

Józan ésszel

A Fideszt nem zárták ki, a Fidesz nem lépett ki, de saját tagságát átmenetileg felfüggesztette az Európai Néppártban. Az EPP így nem követett el nyilvános öncsonkítást a májusi választások előtt.

A szakítás ideje 

2019-ben a magyar jobboldali közösség tagjai számára a legfőbb felismerés a következő: mi nem ebbe az Európai Néppártba léptünk be.

Sajtóklub 2.0: Udvariassági ultimátum Webertől

Manfred Weber mindenhol keményen beszél, de éppen nem azzal, akivel találkozik – ezt mondta Szabó Gergő az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsorában a Néppárt frakcióvezetőjének magyarországi látogatása kapcsán. A PestiSrácok újságírója szerint Weber egy puha embernek tűnik, nem olyannak, mint aki majd az egész Európai Néppártot és az európai jobboldalt vezeti. Mint mondta: egy idő után fel kell tenni a kérdést, hogy Magyarország tényleg ehhez a Néppárthoz akar-e tartozni.

Angard: Weber belegabalyodott a saját történetébe

Többen többféle módon értelmezik a néppárti csúcsjelölt és a magyar miniszterelnök találkozóját. Mi lehet valójában a színfalak mögött, miért fontos a CEU, és lesz-e kenyértörés március 20-án?
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.