időjárás 31°C Huba 2022. augusztus 19.
logo

Kovács Zoltán: A helyszíni szervezők mérlegelésére bízzuk a fővárosi rendezvények megtartását

Deutsch Tamás sorsáról csak a magyarok dönthetnek

Berszán György
2020.12.19. 12:36
Deutsch Tamás sorsáról csak a magyarok dönthetnek

Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke szerint Carl Schmitt, a nácik egykori főjogásza ma büszke lenne Orbánra.

Ezt mondta. Donald Tusk lenácizta, leantiszemitázta, lefasisztázta a magyar miniszterelnököt, rajta keresztül az összes Fidesz-szavazót, fél Magyarországot. Ha úgy tetszik, Donald Tusk gestapózott. Fokozva a hisztérikus légkört, a tudósítást jegyző Euronews. hozzáteszi, hogy „fontos tudni, hogy Carl Schmitt nemcsak konzervatív jogtudós és a nemzetiszocialista párt tagja volt, hanem aktívan segített a náci rezsim legitimációjának megteremtésében is.”

Na tessék! Ebből is látszik, hogy a magyaroknál ott a pusztában már megint valami szörnyűség történik.

A hír áprilisi, de most van jelentősége. Merthogy Deutsch Tamást egy lapinterjú miatt az Európai Néppárt megfosztotta a jogaitól. Nem szólalhat fel a néppárt nevében. Nem képviselhet ügyeket. Megfosztották az összes néppárti tisztségétől. Nem tehet semmit. Malmozhat a pad alatt.

Egy megválasztott képviselőbe belefojtották a szót, mert nem tetszett a véleménye. Deutsch ugyan kétszer is bocsánatot kért Manfred Webertől, de hiába, azt gyengeségnek vélve még dühösebben csaptak le rá. Diktatúrákban szokás előírni, kinek mi lehet a véleménye. Jogállamban állítólag szabadon lehet interjút adni vagy beszélni. Esetleg a kettőt együtt. Viszont Deutsch képviselői jogait egyedül az korlátozhatja, aki felhatalmazta. Mi, magyarok. Ön, kedves olvasó! Az Európai Néppártnak erre sem joga, sem lehetősége nincsen. Hogy mégis erre vetemedett, az természetesen az Európai Parlament múlhatatlan gyalázata és szégyene. Választópolgári legitimációt nem lehet felcserélni Manfred Weberrel.

Más kérdés, hogy a beteges kényszerek által uralt Tusk és Weber meddig süllyed a balliberális posványba. Meddig fokozzák még az identitásfelszámoló versenyüket, ami biztos eredménnyel kecsegtet, hiszen semmiben nem különböznek már a nyugati világot eltörlő globalista balliberálisoktól, és egyéb zavaros fejű marxista mozgalmároktól.

Az európai értékekre hivatkozva két követelést fogalmazunk meg.

Egy: az Európai Bizottság haladéktalanul indítson büntetőeljárást az Európai Néppárt ellen diszkrimináció és jogsértés miatt. Kötelezze Manfred Webert kétszeri bocsánatkérésre. Egyet Deutsch Tamástól, egyet tőlünk, magyaroktól kell kérnie. Továbbá azonnal állítsa vissza Deutsch Tamás képviselői jogait.

Kettő: szigorúan az egyenlő mérce alapján elvárjuk, hogy Donald Tuskot visszamenőlegesen fosszák meg minden néppárti tisztségétől és mondassák le. Hiszen nácizott, antiszemitázott és tűrhetetlen módon, a náci rendszert relativizálva és aktualizálva diszkriminált egy európai uniós tagországot. Mi más lenne ez, ha nem a jogállamiság megsértése?

Hajrá, Európai Bizottság, hajrá, Donald Tusk!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.