Akadozik a legnagyobb online közösségi oldal

Európa és Ausztrália nagy részében probléma van a Facebookkal és az aloldalaival (Instagram, Messenger) – írja az origo.hu.

Forrás: ORIGO.HU2020. 12. 10. 12:30
null
Messenger Forrás: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A probléma ma délelőtt 11 óra körül jelentkezett és Európa számos országából érkezett bejelentés ezzel kapcsolatban többek között a Downdetector oldalára, ahol már közel ezer panaszt regisztráltak. Több más, a Facebook tulajdonában lévő oldal sem töltött be.

Európa és Ausztrália a gócpont.
Fotó: DOWNDETECTOR

Magyarországon is akadozik a Facebook közösségi média oldala, sőt annak az üzenetküldő szolgáltatásával a Messengerrel is gond van, emellett az Instagram sem igazán elérhető.

A probléma kezdete óta a downdetector oldalára érkezett hibajelentések száma ugrásszerűen megnőtt.

A térképen jól látható, hogy leginkább Európát érintette a jelenség, de a gond világméretű, Ausztrália és Ázsia egyes részei is kiesnek a szolgáltatás alól..

A probléma oka egyelőre ismeretlen.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.