Papíron már létezik a The Last of Us harmadik része

Ettől függetlenül jelenleg nem dolgozik a játékon a Naughty Dog – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 04. 29. 17:04
null
Részlet a játékból Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erősen kedélyborzoló információval állt elő a Script Apart podcastben a PlayStation-exkluzív The Last of Us játékszéria társírója és kreatív igazgatója, állítása szerint papíron már létezik a sorozat harmadik epizódjának cselekménye. Neil Druckmann szerint egy aránylag nyers vázlatra kell gondolni, a második részben társíróként közreműködött Halley Gross segítségével született meg az alkotás.

Részlet a játékból
Fotó: Flickr

Druckmann rögtön próbálta hűteni a kedélyeket, állítása szerint a Naughty Dog jelenleg egyáltalán nem dolgozik a The Last of Us Part III-on, azonban a reményei szerint nem fogja a fiók mélyén végezni a vázlat, lehetőség lesz majd az életre hívására. Ezen túlmenően csak annyit árult el, hogy az a második rész után veszi fel a fonalat.

A Naughty Dog jelenleg a második The Last of Us különálló multiplayer módján munkálkodik, plusz a pletykák szerint a kezei közül kerül majd ki az első rész PlayStation 5-re remasterelt változata is. Eközben Druckmann erőforrásait a széria HBO-s sorozatadaptációja köti le, amelyen társíróként és producerként dolgozik.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Moderált a PC-re érkező PS4-exkluzív gépigénye

Számos PlayStationnel kapcsolatos bejelentést tett a múlt héten a Sony, ráadásul eközben biztosította a PC-s játékosokat, hogy a Horizon Zero Dawn sikerét látva számos korábban csak a PlayStation 4 konzolra elérhető játékát fogja kiadni a platformjukra.

A következőre már nem is kell sokat várni, a 2019 áprilisában megjelent Days Gone a tavasszal válik majd megvásárolhatóvá a Steamen.

A nyílt világú játék nem lett hangos siker siker, de ettől függetlenül nem rossz, a Metacriticen 71/100-at kapott a média munkatársaitól, míg a gamerek ennél kedvezőbb 8,3/10 pontra értékelték.

Az Unreal Engine 4 motort használó cím az egyesült államokbeli Oregon államban játszódik, két évvel egy zombiapokalipszis után veszi kezdetét: az exkatona-motoros-fejvadász Deacon St. John főhős megneszeli, hogy a felesége életben maradhatott, így a felkutatására indul.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.