Régi formájában tér vissza a Mobil Világkongresszus 2022

Egyelőre nem tudni, hogy milyen óvintézkedések mellett tartják meg a kiállítást.

Forrás: ORIGO.HU2021. 04. 30. 20:14
null
Las Vegas, 2017. január 4. A francia Kérastase cég okos hajkeféi a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban 2017. január 3-án. (MTI/EPA/Mike Nelson) Fotó: Mike Nelson Forrás: MTI/EPA/Mike Nelson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A védőoltási programok sikerének köszönhetően egymás után jelentik be a többé-kevésbé klasszikus formáikhoz való visszatérést a világ legnagyobb fogyasztóelektronikai kiállításai. Ezen a téren épp Európa vezet, a tervek szerint idén június végén a barcelonai Mobil Világkongresszus, szeptember elején pedig a berlini IFA kerülhet a megszokotthoz hasonló keretek között megrendezésre – olvasható az Origo cikkében.

Most a Las Vegas városában székelő Consumer Electronics Show is beállt a sorba, az idei digitális esemény után a rendező Consumer Technology Association bejelentette a klasszikus formátumhoz való visszatérést, a következő expót 2022. január 5–8. között kívánja lebonyolítani a megszokott helyén.

A francia Kérastase cég mobil telefonnal irányítható okos hajkeféi a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban 2017-ben.
Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson

Az említett európai rendezvények a koronavírus terjedését akadályozni próbáló óvintézkedések mellett lesznek megtartva, ám a CES 2022 látogatásával kapcsolatos technikai részletekről egyelőre nem esett szó. Ez nem meglepő, hiszen bő fél évre van még a kiállítás, az illetékesek minden bizonnyal a járványhelyzet következő hónapokban való alakulását figyelembe véve döntenek majd ezekről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.