Akár két hónapot is késhet az iPad Pro tabletek kiszállítása

Gond van a mini-LED-kijelzők gyártásával, emiatt pedig két hónapot késhet az iPad Pro tabletek kiszállítása – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 05. 20. 9:51
null
A képen az Apple amerikai számítástechnikai cég új iPad Pro táblagépei a vállalat újdonságait bemutató rendezvényen New Yorkban 2018. október 30-án Fotó: Justin Lane Forrás: MTI/EPA/Justin Lane
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gond van az Apple-nél a mini-LED-kijelzők gyártásával, emiatt pedig akár két hónapot késéssel szállíthatják ki az iPad Pro tableteket.

Nagy figyelmet kapott az utóbbi időben az Apple 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépe, többek között azért, mert ez az első terméke a vállalatnak, ami a régóta pletykált mini-LED-kijelzővel érkezik meg. Az Apple ezt Liquid Retina XDR-nek nevezi, 1 millió:1 kontrasztarányt ígér, 1600 nites maximum fényerővel, True Tone-támogatással és 120 Hz-es képfrissítéssel.

A képen az Apple amerikai számítástechnikai cég új iPad Pro táblagépei a vállalat újdonságait bemutató rendezvényen New Yorkban 2018. október 30-án
Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

A jelentések szerint a különleges panel gyártása azonban nem túl egyszerű, a Bloomberg forrásai szerint nehézségekbe ütköztek. Emiatt aztán késnek majd a kiszállítások, állítólag két hónapot. Emiatt elég nehéz lesz hozzájutni a következő hónapok során ehhez a tablethez. A hagyományos, LED-es háttérvilágítással érkező, 11 hüvelykes iPad Pro esetében nincs fennakadás.

Az Apple legutóbbi pénzügyi jelentéséből arról beszélt, hogy a nagyon magas kereslet ellenére a félvezető-hiány miatt 4 milliárd dolláros bevételkiesésre számít.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Kettéhajtható okostelefont tervezhet Amerika legnépszerűbb techcége

Nem szűnnek a kettéhajható érintőkijelzős iPhone-nal kapcsolatos pletykák, az eddigi információk alapján az Apple belsős tesztelései során többféle kijelződizájn is sikeresen helytállt. A közismert és jól informált Ming-Chi Kuo piacelemző most egy befektetőknek kiadott jegyzetében tovább ütötte a vasat, újabb belsős forrásokra hivatkozó híresztelésekkel állt elő.

A cikk IDE kattintva olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.