Elképesztő felhasználói élményt nyújt az új mobil

A Samsung portfóliójának legújabb tagján a szélesebb közönség számára is elérhetők az innovatív megoldások és a prémium funkciók.

Forrás: MW2021. 06. 07. 18:14
null
A kép illusztráció. Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tovább bővül a Samsung 5G készülékkínálata: itt az A22 5G. A készülék nagy felbontású, 6,6 colos FHD+ Infinity-V kijelzője és az 5G sebesség magával ragadó felhasználói élményt tesz lehetővé, megszakítások nélkül – derül ki a haon.hu cikkéből.

5G kapcsolat és lenyűgöző kijelző

A Galaxy A22 5G újraírja a felhasználók napi rutinját a gyorsabb és könnyebben használható 5G hálózatok segítségével. A valós idejű kapcsolatnak köszönhetően több feladat gyorsabban végezhető el, a várakozási idő pedig csökken.

A Galaxy A22 5G a 90 Hz frissítési rátával a streaminget és a játékot is új szintre emeli, ráadásul az 5.000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a felhasználók hosszú órákig böngészhetnek és a lehető legtöbbet hozhatják ki a készülékből.

A kép illusztráció. Fotó: Pexels

Sokoldalú kameraszettel érkezik: a 48MP főkamera, az 5MP ultraszéles látószögű kamera, a 2MP mélységérzékelő és a 8MP előlapi kamera segítségével a szelfik és a profi fényképek készítése könnyebb lesz, mint valaha.

A különleges felhasználói élményt nyújtó Galaxy A22 5G Magyarországon július 21-től érhető el 95 990 forintos áron.

Az eredeti cikk az érkező mobilról IDE kattintva olvasható el.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy néhány évvel ezelőtt, amikor a techóriás minden tekintetben a csúcson volt, teljesen logikusnak tűnt, hogy belépjenek a laptop szektorba is. Most magasra teszi a mércét a pénztárcagyilkos laptop.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.