Új gyártó száll harcba az összehajtható mobilok piacán

Egy ideje várható, hogy a Honor is beszáll ebbe a részpiacba. Most levédette a Magic Flip, Fold és Flex neveket – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 27. 21:41
null
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Honor egy ideje már teljesen önálló cég, visszakapta a Google-támogatást is. Ezután várható volt, hogy igyekszik majd kiteljesedni a márka, egy ideje már lehet hallani, hogy többek között összehajtható mobilokat is kínálna.

Most ennek következő lépcsőjeként levédette a Honor a Magic Flip, a Magic Fold és a Magic Flex neveket is. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy egyből mindhárom megérkezik, az ugyanakkor egyértelmű, hogy előbb-utóbb valamelyik összehajtható elképzelést piacra dobja a Honor.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

A legutóbbi szabadalmaztatási körben levédettek továbbá neveket routerhez, fülhallgatóhoz, táblagéphez, megosztási szolgáltatáshoz és digitális tollhoz is. Bár a neveket most még csak Kínában védette le a Honor, a szakértők szerint globális megjelenésekre lehet számítani, hiszen a Honor épp a nemzetközi piac miatt vált ki a Huawei-ből.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Pexels

Sok minden kiderült erről a következő összehajtható mobilról

Már arról pletykálnak, hogy mikor érkezhet a Microsoft Surface Duo 2, a redmondiak újabb összehajtható mobilja.

Úgy néz ki, hogy a Microsoft a Surface Duo nagy kudarca ellenére nem mond le az összehajtható mobilokról. Az eredeti Surface Duo ennek megfelelően hamarosan Android 11-re frissülhet, a Microsoft már teszteli a tavaly szeptemberben megjelent rendszert a készüléken.

A tippek szerint a megjelenés augusztusra várható – addigra egyébként az Android 12-vel is majdnem elkészülhet a Google.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.