Az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerjátéka jelenik meg PC-re

Január közepétől nem lesz többé PlayStation-exkluzív a sikerjáték – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 10. 21. 14:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection számítógépes változatának leleplezése után a Sony újabb, eddig exkluzívan a PlayStation konzoljain elérhető játék kiadását jelentette be a platformra. A 2018-ban rebootolt God of War 2022. január 14-én jelenik meg az új platfomra, és ugyan a minimum gépigényét még nem sikerült tisztázni, de máris előrendelhető 49,99 euróért (bő 18 ezer forintért) a Steamen.

A Sony szerint 190-nél is több év játéka díjat bezsebelt, mára 19 millió példányban fogyott akció-kalandjáték számítógépes kiadása támogatja az NVIDIA DLSS és Reflex technológiákat, jól működik majd a PC-s körökben nem annyira elterjedt DUALSHOCK 4 és DUALSENSE gamepadekkel, és persze elérhető lesz benne az összes elvárt grafikai opció, beleértve a 4K felbontást és a limitálatlan képkockasebességet.

„Az Olümposz istenei elleni bosszúhadjáratnak évek óta vége; Kratos egyszerű halandóként él az északi istenek és legendás szörnyek birodalmában. A veszélyes, zord vadonban harcolnia kell a túlélésért... és erre fiát is meg kell tanítania” – olvasható a játék leírásában.

Időközben már rendkívül előrehaladott stádiumban van a játék folytatásának fejlesztése, a God of War: Ragnarok jövőre jelenik meg PlayStation 4 és PlayStation 5 platformokra. Ha készül számítógépes kiadás belőle, akkor az várhatóan csak évekkel később jelenhet meg.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.