Ingyenes háttérben való lejátszással újított a videómegosztó

A jövőben az ingyenes csomagban is elérhetővé teszi a háttérben való lejátszást a YouTube Music.

Forrás: origo.hu2021. 10. 07. 14:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A YouTube frissítette a YouTube Music appot, amely így a jövőben az ingyenes csomagban is elérhetővé teszi a háttérben való lejátszást. A funkció először Kanadában válik elérhetővé, november 3-tól.

A YouTube Music jelenleg kizárólag a prémium tagok számára engedi a háttérben való lejátszást, vagyis aki nem fizet, az nem tud kilépni az appból, és a képernyőt sem tudja kikapcsolni – ellenkező esetben megszakad a lejátszás.

A változtatás után viszont olyan lesz a YouTube Music, mint bármelyik zenelejátszó, vagyis az ingyenes csomagban is megy majd a háttérbeli lejátszás, akkor is, ha más appba lépünk át vagy kikapcsoljuk a képernyőt. Ezen felül a rádióállomások funkció is elérhető lesz, valamint a lejátszási listák létrehozása. A feltöltött dalok szintén bármikor lejátszhatóvá válnak. A reklámok persze maradnak, így akit ez zavar, annak a prémium csomagra kell váltania.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

A borítókép illusztráció (forrás: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.