Itt a harmadik generációs vezeték nélküli fülhallgató

A megújult MacBook Prók bemutatása és a macOS Monterey kiadási dátumának leleplezése mellett az Apple bejelentette a rendkívül népszerű AirPods vezeték nélküli fülhallgatójának harmadik generációs kiadását is.

Forrás: Origo.hu2021. 10. 20. 14:05
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feltehetően sokak örömére az elődjéhez képest érdemben rövidebbek lettek a szárai, a víz- és izzadtságállóságnak hála nyugodtan viselhető edzés közben is, a belsejét pedig a jobb hangzás érdekében teljesen újratervezték a mérnökök – derül ki az origo.hu cikkéből.

Az Apple szerint az új füles egy töltéssel öt helyett már hat órán át használható zenehallgatásra, a beépített akkus töltőtokjában további 24 órányi lejátszásra elég energia tárolható, kompatibilis a MagSafe töltési rendszerrel.

 

A füles támogatja az adaptív hangszínállítást, a Dolby Atmost és a virtuális térhangzást, az AAC-ELD hangkodeknek hála pedig javult a felvett beszéd hangminősége a FaceTime videóhívásoknál.

A cikkből megtudtuk azt is, hogy a harmadik generációs AirPods október 25-én kerül piacra, az ajánlott fogyasztói ára pedig 74 990 forint.

(A borítókép illusztráció. Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.