időjárás 1°C Vilma 2021. December 5.
logo

Itt a harmadik generációs vezeték nélküli fülhallgató

Forrás: Origo.hu
2021.10.20. 14:05
Itt a harmadik generációs vezeték nélküli fülhallgató

A megújult MacBook Prók bemutatása és a macOS Monterey kiadási dátumának leleplezése mellett az Apple bejelentette a rendkívül népszerű AirPods vezeték nélküli fülhallgatójának harmadik generációs kiadását is.

Feltehetően sokak örömére az elődjéhez képest érdemben rövidebbek lettek a szárai, a víz- és izzadtságállóságnak hála nyugodtan viselhető edzés közben is, a belsejét pedig a jobb hangzás érdekében teljesen újratervezték a mérnökök – derül ki az origo.hu cikkéből.

Az Apple szerint az új füles egy töltéssel öt helyett már hat órán át használható zenehallgatásra, a beépített akkus töltőtokjában további 24 órányi lejátszásra elég energia tárolható, kompatibilis a MagSafe töltési rendszerrel.

 

A füles támogatja az adaptív hangszínállítást, a Dolby Atmost és a virtuális térhangzást, az AAC-ELD hangkodeknek hála pedig javult a felvett beszéd hangminősége a FaceTime videóhívásoknál.

A cikkből megtudtuk azt is, hogy a harmadik generációs AirPods október 25-én kerül piacra, az ajánlott fogyasztói ára pedig 74 990 forint.

(A borítókép illusztráció. Fotó: Pexels)