Rúzsra hasonlító fülhallgató kifejezetten hölgyeknek

Napokon belül egy egészen különleges fülhallgató valamint egy új okostelefon is érkezik hazánkba a Huawei műhelyéből – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 10. 25. 11:35
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem véletlen a Huawei FreeBuds Lipstick elenvezése, hiszen a piros fülhallgató és a hozzá készített különleges, prémium kivitelű fémtok egy rúzs kinézetét igyekszik visszahozni. Kézbe fogva valóban nagyon minőséginek tűnik, maga a fülhallgató pedig kényelmes és persze a piros színével megfelelően feltűnő is.

Az biztos, hogy nem való mindenkinek, de van egy olyan érzésünk, hogy sok hölgy kifejezetten kedvelni fogja a különlegességet.

Szerencsére ráadásul nem csak a külső van rendben, hanem a belső is. A fülhallgató Bluetooth 5.2-n csatlakozik az okostelefonhoz, és természetesen hívásokat is lehet rajta keresztül bonyolítani, amihez jár zajszűrés, mint ahogy aktív zajszűrést kapcsolhatunk be a zenehallgatáshoz is. 

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: YOUTUBE

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.