Tovább drágulhatnak egyes csúcsmobilok

A jelentések szerint a Galaxy S22 széria mindhárom modellje drágább lesz, mint a jelenlegi készülékek – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 11. 15. 8:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelentések szerint a Samsung véglegesíthette a Galaxy S22 szériás csúcsmobiljainak a vételárait. Persze mindez nem hivatalos, így kár lenne biztosra venni. A szivárogtatók szerint mindenesetre drágulnak az új modellek a jelenlegiekhez képest.

A Galaxy S22 állítólag 849 dollárba kerül majd, 50 dollárral többe, mint a Galaxy S21. 

Hasonló módon emelkedik majd a Galaxy S22+ ára 1049 dollárra, míg a Galaxy S22 Ultra ára 1299 dollár lesz.

Utóbbinál már százdolláros lesz az áremelés. Némi vigasz lehet, hogy állítólag 2022-ben már nem 128 GB tárhelyet ad ennyi pénzért a Samsung, hanem 256 GB jelenti majd a belépőt.

A várakozások szerint február 8-án mutatja be a Samsung a Galaxy S22 szériát, amely tíz nappal később válik előrendelhetővé. A Galaxy S21 FE nagyjából egy hónappal érkezik korábban.

Borítókép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.