A múltba ragadt az összehajtható mobil

Frissült végre a Surface Duo, de csak Android 11-re. Pedig pár hónap, és indul az Android 13 bétája.

Forrás: Origo.hu2022. 01. 27. 10:39
Forrás: Képernyőkép/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Microsoft első összehajtható mobilja, a Surface Duo még 2020 októberében jelent meg, Android 10 rendszerrel – annak ellenére, hogy akkor már egy ideje az Android 11 is elérhető volt. A készülék így is dugig volt szoftverhibákkal, a felhasználók pedig csak remélhették, hogy a 2021 nyarára ígért Android 11-es frissítés majd megoldja a gondokat – olvasható az Origo.hu oldalán.

Az Android 11 azonban még tavaly év végén sem érkezett meg a készülékre, pedig a Surface Duo 2 már azzal jelent meg. Végül az Android 11-et csak most tudta kiadni a Microsoft a Surface Duo mobiljaira. Az Android 12-ről nincs hír, az is csak találgatás, hogy az Android 12L-t egyszer majd kiadnák rá.

A januári biztonsági frissítéseket is tartalmazó csomag mellett számos új funkcióval bővült a Surface Duo, de sajnos továbbra sem jeleskedik a Microsoft sem a frissítések gyorsasága, sem a hibák felszámolása terén, ami a mobiljait illeti.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.