Játékosokra szabták a drága fejhallgatót

Elkészült a Beoplay Portal PC-hez, PlayStation 5-höz és Nintendo Switch-hez szánt változata.

Forrás: Origo.hu2022. 02. 23. 9:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bang & Olufsen kiadta a Beoplay Portal nevű fejhallgatójának legújabb verzióját. Míg az eredetit az Xbox Series S és X konzolokhoz tervezték (bár a Bluetooth 5.1 révén nagyjából mindennel működött), addig az új kiadást kifejezetten PC-hez, PlayStation 5-höz és Nintendo Switch-hez szánják, ennek megfelelően USB-C is van – derül ki az Origo.hu cikkéből.

Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen bármivel használható a drága, játékosoknak szánt fejhallgató, amin van USB-C port.

Ha valaki mégis Bluetooth-on csatlakozna hozzá, akkor a Qualcomm aptX Adaptive kodek is támogatott, továbbá az elődhöz képest kétszer olyan hosszú üzemidőt ígér a gyártó. Ez aktív zajszűréssel és Bluetooth mellett akár 42 órát is jelenthet. USB-C mellett pedig 19 óra az üzemidő a 499 eurós fejhallgatónál.

Borítókép: képernyőkép (Forrás: Youtube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.