Záporozhatnak idén az új akciókamerák

Nick Woodman, a GoPro ügyvezetője és egyben alapítója a társaság legutóbbi jelentése kapcsán elárulta, hogy idén nem csak egy új akciókamerával jelentkezik majd a cége. 2022-ben ráadásul nem is csak a HERO és a MAX szériák újulnak meg, hanem már egyenesen négy sorozatot tart majd a kínálatában a márka. 2023 végén pedig tovább szélesedhet a termékpaletta, de új felhős megoldásokat és asztali előfizetéses alkalmazást is terveznek – írja az Origo.hu.

Forrás: Origo.hu2022. 02. 09. 11:12
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ami biztos, az a HERO 10 Black utódjának érkezése; remélhetőleg az már nem melegszik olyan szinten túl majd, hogy használhatatlanná váljon egyes felbontásoknál – olvasható a cikkben.

Azt sajnos nem tudni, hogy a GoPro MAX következő kiadása milyen újdonságokat hozhat, az viszont már sejthető, hogy a Session vonal lesz az egyik visszatérő, ezzel pedig a DJI-t szeretné megszorongatni a cég.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.