Megmutatta az Apple, hogy mennyire bírja a strapát az okosórája

Sajátos stressztesztnek vetette alá az Apple Watch Series 7 okosórát a cupertinói cég új reklámja – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo2022. 07. 06. 8:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a rajongók még mindig várják az ütésálló Apple Watch okosórát, felmerül a kérdés, vajon mennyit bír ki a mindennapos behatásokból az Apple Watch Series 7? Mennyire kell rá vigyázni? Ezekre a kérdésekre igyekszik válaszolni az Apple legutóbbi reklámja, amely alatt Jack White Power of Love alkotása szól.

A 98 másodperces klip mindenféle hétköznapi helyzetben mutatja az Apple Watch Series 7-et, különféle hőmérsékletű és összetételű objektumokkal, felületekkel, folyadékokkal találkozik az óra.

Persze mindent túlél az óra, elvégre az Apple reklámjáról van szó. Konkrétan az eddigi legstrapabíróbb Apple Watchnak is nevezik. Az továbbra is rejtély, hogy lesz-e ütésálló modell, de ha az Apple folytatja az eddigi stratégiáját, akkor szeptember vagy október magasságában jönnek az új okosórái.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Képernyőkép (Fotó: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.