Fizetős gombot tesztel az egyik közösségi óriás

Még ebben a hónapban befuthat a Twitter szerkesztés gombja, de csak a fizető felhasználóknak.

Forrás: Origo2022. 09. 05. 8:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évek óta hiányolják a Twitter felhasználói a szerkesztés gombot, értelemszerűen nem fejlesztési nehézségek akadályozták ennek elérhetővé tételét. Most végre valósággá válik ez a gomb, már tesztelik is.

Nagy váltást jelent majd ez a Twitter hozzáállásában, és elvileg még a hónapban széles körben elérhető válhat az újítás. Az egyetlen probléma, hogy csak azok érik majd el, akik előfizetnek a Twitter Blue szolgáltatásra – ez havi 5 dollárért nyújt prémiumfunkciókat.

Első körben egyetlen országban tesztelik az újítást, és később fokozatosan bővítik az elérhetőségét – közben vizsgálják, hogyan használják az emberek, milyen hatással van az olvasásra, írásra, interakciókra. Azt mindig jelzik majd, ha egy tweet szerkesztve lett utólag.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)
 


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.