Álomba ringatja a babákat az okos bölcső

Természetesen babamonitorként is funkcionál ez a nemrég fejlesztett okos eszköz.

Forrás: ORIGO.HU2021. 01. 17. 10:14
null
CRADLEWISE SMART CRIB OKOS BÖLCSŐ Forrás: CRADLEWISE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Természetesen babamonitorként is funkcionál a termék. A babák megszületését követő hónapok rendkívül megterhelők a szülők számára, hiszen még az éjszaka is többször indokolt és indokolatlan sírásra ébrednek. A CES-en bemutatott Cradlewise Smart Crib okos bölcső ezt az időszakot hivatott megkönnyíteni, a készítő startup szerint tanul a csecsemő alvási mintáiból, és képes magától álomba ringatni őket még azelőtt, hogy sírni kezdenének – olvasható az Origo cikkében.

CRADLEWISE SMART CRIB OKOS BÖLCSŐ
Fotó: CRADLEWISE

Természetesen az indokolt típusú sírásokat nem akadályozza meg a termék, így ha etetésre vagy tisztába tételre van szükség, akkor valamelyik szülő kénytelen lesz kipattanni az ágyból. Ettől függetlenül a tesztelők azt állítják, hogy a Smart Crib érdemben csökkentette az első hetek és hónapok munkaterhelését, azaz képes ellátni a feladatát.

Az okos bölcső babamonitor funkcióval is rendelkezik, így a szülők a mobiljukon keresztül képesek pár lépésnél távolabbról is szemmel tartani a csecsemőjüket. Az appja statisztikákkal ad a baba alvási szokásairól, események esetén értesítést jelenít meg, és távolról is bekapcsolható vele a ringatási funkció.

A tavasszal piacra kerülő Cradlewise egyetlen hátulütője a gigászi ára: 1500 dollárba kerül, ami nettó 446 ezer forintot jelent. Az egyetlen jó hír, hogy a startup száz napot ad a tesztelésére, így a termékkel elégedetlen szülők érdemi indoklás nélkül, teljes pénzvisszatérítés mellett visszaadhatják.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.