Döbbenetesen gyorsak lesznek az Apple új készülékei

Állítólag új teljesítményrekordokat állíthat fel az Apple legújabb rendszerchipje.

Forrás: origo.hu2020. 08. 14. 9:02
Kényelmes célpont lehetett Brüsszelnek a vállalatóriás
Kényelmes célpont lehetett Brüsszelnek a vállalatóriás Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Apple évek óta lekörözi teljesítményben a saját A szériás mobilos lapkáival a Qualcomm, a Samsung, a Huawei és a MediaTek rivális megoldásait, és a jelentések szerint a tavalyi, 7 nm-es A13 Bionic után az idei, 5 nm-es A14 Bionic is a földbe döngöli majd a szintetikus méréseken a rivális megoldásokat.

Ismét köröket verhet a riválisokra az „almás” cég

Az A14 Bionic már szeptemberben bemutatkozhat, bő egy hónappal a Huawei utolsó saját, 5 nm-es, Kirin 1000-es lapkája előtt, és sok hónappal a 2021 tavaszára érkező Qualcomm Snapdragon 875 előtt.

Állítólag mind a négy új iPhone 12-ben az A14 Bionic kap majd helyet, és készül a chipből egy még erősebb verzió is az első ARM-alapú MacBookokba, amik még idén megérkeznek.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.