Már közel az újgenerációs okosórák megjelenése

Négy új modell megjelenésére lehet számítani idén nyáron, a sorozatgyártás állítólag már megkezdődött – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 30. 9:25
null
Samsung Galaxy Watch 3 Forrás: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ideje már nem titok, hogy a Samsung idén nyáron újabb okosórákat dob piacra. Legutóbb a gyártó a Google társaságában hivatalosan is megerősítette, hogy ezek már a Wear OS rendszert futtatják majd (igaz, a jól ismert One UI felülettel, amit a Tizen rendszerre is ráhúztak).

Samsung Galaxy Watch 3
Fotó: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)

Mostanra az is körvonalazódott, hogy a Galaxy Watch 3 és a Galaxy Watch Active 2 egyaránt kapnak utódot. Roland Quandt forrásai szerint pedig mostanra már a sorozatgyártás is elindult. Ez az utolsó lépések egyike a megjelenés előtt.

A szivárgások alapján a Galaxy Watch 4 két méretben, 45 és 41 mm-es kiadásban jelenik majd meg. A Galaxy Watch Active 4 eközben 43 és 39 mm-es kiadásban lesz kapható. Mindegyikbe új, 5 nm-es chipet építhet a Samsung.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.