Moderált a PC-re érkező PS4-exkluzív gépigénye

Posztapokaliptikus Oregonban játszódik a nyílt világú Days Gone – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 03. 01. 20:15
pc
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számos PlayStationnel kapcsolatos bejelentést tett a múlt héten a Sony, ráadásul eközben biztosította a PC-s játékosokat, hogy a Horizon Zero Dawn sikerét látva számos korábban csak a PlayStation 4 konzolra elérhető játékát fogja kiadni a platformjukra.

A következőre már nem is kell sokat várni, a 2019 áprilisában megjelent Days Gone a tavasszal válik majd megvásárolhatóvá a Steamen.

A nyílt világú játék nem lett hangos siker siker, de ettől függetlenül nem rossz, a Metacriticen 71/100-at kapott a média munkatársaitól, míg a gamerek ennél kedvezőbb 8,3/10 pontra értékelték.

Az Unreal Engine 4 motort használó cím az egyesült államokbeli Oregon államban játszódik, két évvel egy zombiapokalipszis után veszi kezdetét: az exkatona-motoros-fejvadász Deacon St. John főhős megneszeli, hogy a felesége életben maradhatott, így a felkutatására indul.

Days Gone minimum gépigény:

  • 64 bites Windows 10
  • Intel Core i5-2500K vagy AMD FX 6300 processzor
  • 8 GB memória, 70 GB háttértár (SSD ajánlott)
  • NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB) vagy AMD Radeon R9 290 (4GB) videokártya
  • Days Gone ajánlott hardver:

  • 64 bites Windows 10
  • Intel Core i7-4770K vagy AMD Ryzen 5 1500X processzor
  • 16 GB memória, 70 GB háttértár (SSD ajánlott)
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB) vagy AMD Radeon RX 580 (8GB) videokártya
  • Az eredeti cikket ITT érheti el.

    A The Mandalorian sztárjával készül egy videojátékadaptáció

    A produkció a népszerű The Last of Us című játék nyomán születik. A történet húsz évvel a modern civilizáció pusztulása után játszódik. Joel (Pascal) a túlélők egyike, akit felbérelnek, hogy kicsempésszen egy 14 éves lányt (Bella Ramsey) a karanténzónából. Az egyszerűnek tűnő feladat brutális, gyötrelmes utazássá válik, amelynek során a két ember csak egymásra számíthat, ha túl akarja élni a megpróbáltatásokat. Joelt a múlt traumái üldözik a világjárvány sújtotta Amerikát átszelő úton, melyen védelmeznie kell a lányt, aki az emberiség utolsó reménye lehet.

    Tovább

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.