Amikor boldogsággá válik a futás

A blogok, bejegyzések alapján úgy tűnik, a futók körében most kerek a világ: vannak versenyek, lehet jókat edzeni, terepen és aszfalton is valóra válnak az álmok – kocogni tényleg nagy boldogság – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CSUPASPORT2021. 09. 02. 11:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rohamléptekkel közeledik az ősz, s bár szomorúan búcsúztatjuk el a nyarat, azért a hűvösebb idő is tartogat jó dolgokat egy futónak.

Mind közül a legfontosabb, hogy innentől kezdve nem lesz gond, ha nem tudunk kora reggel elindulni futni. Ez a kifogás többé nem állja meg a helyét, ugyanis parádés a hőfok a reggeli és délutáni futáshoz egyaránt. Sokkal jobb úgy elindulni, hogy az elején még van egy kis cidri, de egy kilométer után már jólesik a hűvös szellő.

Ráadásul nem kell annyi folyadékot vinni magunkkal, és lesni a kertben locsolókat, hogy kitől lehetne még egy kis frissítést kérni.

A természet is szép lassan átváltozik, s bár imádok zöldellő erdőben futni, az ősz színei páratlanok terepfutás közben. Végre elő lehet venni a szekrény mélyéről a nyári learázásban megvásárolt melegebb sportcuccokat, mert nemsokára szükség lesz rá.

Mostanában rengeteg verseny is van, előfordul, hogy egy-egy hétvégén több kihívást is lehet teljesíteni – szóval aki szeret versenyekre járni, csak győzze kiválasztani, melyiken indul.

Egy szó mint száz, remek időszak elé nézünk, kocogás, futás, versenyezés!

Aki pedig nem szokott télen futni, idén próbálja majd ki, mert fantasztikus, ehhez azonban az kell, hogy az őszi hónapok alatt is rendszeresen fussunk a jó levegőn.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.